Speel online Bordspellen op jijbent.nl
 

Vul hieronder je gegevens in om je te registreren bij Jijbent.nl:

 
Vul voor de eerste stap in het registratieproces bij Jijbent.nl hier je gegevens in. Na het versturen van je gegevens wordt er naar je een mailtje gestuurd ter bevestiging, pas als je op de link in dit mailtje klikt en daarna op de button op de website, word je registratie voltooid en kun je hier spelen. Vul dus altijd een geldig emailadres in (Jijbent.nl gebruikt dit alleen voor andere doeleinden indien je expliciet toestemming geeft, zie de algemene voorwaarden).

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord nogmaals:  (ter controle)
Geldig emailadres:
E-mail nogmaals:  (ter controle)
Frequentie herinnering: Alleen als jij bent krijg je mail
Nieuwsbrief: Wil je de nieuwsbrief van Jijbent.nl ontvangen?
Voorwaarden:  Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van cookies voor advertenties en statistieken.
Verklaring:  Ik verklaar dat ik geen andere gebruikersaccount heb op Jijbent.nl en dat ik ouder dan 12 ben of toestemming heb van mijn ouders.
 (velden gemarkeerd met zijn verplicht)

Na versturen wordt een email ter bevestiging naar het ingevulde emailadres gestuurd. Om de registratie te kunnen voltooien, moet je dus een geldig emailadres invullen!

Let op: Als je bij frequentie herinnering 'nooit' invult, dan krijg je geen enkele mail van Jijbent.nl als je aan de beurt bent. Verder krijg je ook geen herinnering als je speelduur dreigt te verstrijken en ook niet als er b.v. een nieuwe toernooironde start waar jij aan deelneemt.

Na registratie kun je op de profielpagina je gegevens wijzigen en aanvullen (zoals of je emailadres zichtbaar moet zijn en wat je favoriete spel is).LET OP: HOTMAIL REGISTRATIE WERKT NIET ALTIJD. ALS JE NA REGISTRATIE GEEN AANMELDINGSMAIL ONTVANGT, NEEM DAN NA REGISTRATIE CONTACT MET ONS OP VIA SUPPORT@JIJBENT.NL. WE ZULLEN JE DAN HANDMATIG ACTIVEREN!!!!