Speel online Bordspellen op jijbent.nl
 

Team regels:

 
Een team starten en behouden
Het is niet de bedoeling een team te starten en er dan niets meer mee te doen. Ook het in stand houden van een team zonder activiteit en spellen is niet toegestaan. De volgende regels gelden:
  1. Als een nieuw team na 2 weken nog geen 10 leden heeft, zullen we de captain berichten dat, als er na nog eens 2 weken geen 10 leden zijn, het team weer opgeheven zal worden. Een teamcaptain heeft dus 4 weken de tijd om nieuwe leden te werven, via teamforum of tijdens spel.
  2. Als er na die 4 weken nog geen 10 leden zijn, zullen we de captain berichten dat de teamleden + de captain eruit gehaald zullen worden en dat het team op oud gezet wordt. Zijn het er dan 9 dan wachten we in overleg met de captain nog een week, in de verwachting dat er dan wel 10 leden zijn.
  3. Zijn er na die weken wel 10 leden maar worden er geen spellen opgestart, dan berichten we de captain dat als er binnen een week nog geen teamspellen worden gespeeld of uitdagingen van een ander team worden geaccepteerd, het team op oud gezet zal worden en we de captain en leden eruit zullen halen.
  4. Een team zonder captain zal worden gewaarschuwd en als er binnen 2 weken geen captain is, dan wordt het team op oud gezet en zullen we de leden uit het team halen.

Spelers uitsluiten van teamwedstrijden niet toegestaan!
Ons bereiken geluiden dat captains van een team soms een andere captain een bericht sturen, we willen wel met jullie spelen maar jullie mogen dan niet speler XYZ opstellen. Vaak zijn het redenen als: die speelt vals of die houd zijn jokers vast of .... Wij vinden dat niet de geŽigende weg om te doen en zullen dit niet toestaan.
  1. Als er gebruikers verdacht worden van vals spelen dan kan dat aan ons worden gemeld en wij onderzoeken dat, het is niet aan de captains om een lid van een ander team maar zwart te maken zonder hoor/wederhoor.
  2. Meestal zijn het echter redenen als: die zegt niets of die houd zijn jokers vast of .... dat zijn zaken die echter gewoon mogen.
Kortom: we staan dit niet meer toe. Wil je niet meer met iemand uit een ander team spelen, dan is de oplossing niet aan de captain van dat andere team, maar: dan speel je maar helemaal niet meer tegen dat team. Captain zijn is al veel werk, maar om ook nog met al dit soort vragen van andere teams rekening te moeten houden is ook geen goed idee.

Leden werven via Forum en PB's
In principe mag ieder team hier in het team forum een bericht plaatsen, om zijn/haar team te promoten. Je mag echter per team maar 1 topic aanmaken en eventueel het onderwerp wijzigen als dat niet meer actueel is. Zet in het onderwerp in ieder geval je team naam. In het team bericht van een ander team mag je geen reclame maken voor je eigen team. Maak je meer dan 1 topic aan dan zal de laatste worden verwijderd.

Het is niet toegestaan om spelers per PB uit te nodigen voor je team. Dus ledenwerving per PB mag niet. Er zijn veel teams en als ieder team(lid) mensen gaan uitnodigen, per pb kun je je wel voorstellen hoeveel en hoe vaak gebruikers dit soort berichten krijgen. Je kunt dit forum gebruiken om reclame te maken voor je team of mensen persoonlijk bij een spelletje uitnodigen.