Speel online Bordspellen op jijbent.nl
 

Teamsoverzicht:

Dit is de startpagina voor teams op Jijbent.nl. Iedereen kan lid worden van een team Maar alleen supervips en megavips mogen captain zijn van een team en alleen zij kunnen dus een team oprichten. Een team moet uit minimaal 10 leden bestaan.

Op deze pagina kun je de teams die actief op Jijbent.nl vinden en kun je je inschrijven voor een team. Je kunt maar lid zijn van 1 team tegelijkertijd en de captain of plaatsvervangend captain van een team moet jouw deelname aan zijn/haar team goedkeuren. Je kunt hiernaast zien welke teams aan het starten zijn, of je kunt een team zoeken en kijken of ze nog leden accepteren.
 

Teams:

Hieronder vind je de teams die net zijn opgericht:
- BGTeam (open: 14 leden)
- OenO (open: 19 leden)
- De Soulmates (open: 20 leden)
- Chaturanga (open: 20 leden)
- Back_Cities (open: 22 leden)
- BackGammon! (open: 23 leden)
- Fryslan_Boppe (open: 27 leden)
- opTEAMaal (open: 31 leden)
- Friends2play (open: 33 leden)
- Ruimteschip-Lof (open: 35 leden)
 
Zoek team:
  
Open voor nieuwe leden
 

Forum Teams:

 

Team info:

 
SpeelduurDe speelduur bij teamspellen is hetzelfde als bij toernooien: maximaal 6 dagen voorraad en 1 dag per zet retour.
TeamratingsVan teams is er een lijst met definitieve ratings en voorlopige ratings. De berekening is hetzelfde als bij de rating van gewone spellen.
TeamspellenEen teamspel bestaat uit 6 dezelfde spellen. Een captain stelt 6 spelers op. Random wordt bepaald welk team speler 1 mag beginnen. Elk team mag 3x een spel beginnen.
Aantal spellenJe mag 5 teamspellen maximaal tegelijkertijd spelen, tenzij je vip bent. Een vip mag er maximaal 20, een supervip maximaal 40 en een megavip maximaal 60 tegelijkertijd spelen
InactiefEen speler kan zichzelf inactief maken, de captain kan dan die speler niet opstellen. Inactieve spelers hebben een * voor hun rang staan.
Team verlatenJe kunt altijd een team verlaten als je geen spellen meer speelt en de captain je niet heeft opgesteld.
Team regelsWe hebben voor teams ook een aantal regels opgesteld.